Make It Count: Αυτές τις γιορτές τα δώρα μας αποκτούν νόημα!

Έχουμε πραγματικά τόσα πολλά να μοιραστούμε μαζί σας φέτος τα Χριστούγεννα!

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τις σκέψεις μας. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας με ότι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα, κάναμε τον απολογισμό μας και αποφασίσαμε να νικήσουμε τον φόβο – τον φόβο της επόμενης μέρας, του lockdown, των αριθμών. Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό που έχει γίνει σήμερα το Medi Well Kalamata – και το μόνο σίγουρο είναι πως τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τον καθένα από εσάς!

Για τον λόγο αυτό ψάχναμε ήδη από τον Οκτώβριο να βρούμε το σωστό τρόπο να εκφράσουμε την εκτίμησή μας προς εσάς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Και ως γνωστόν όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!

Κάπως έτσι ξεκίνησε η δημιουργία της φετινής μας καμπάνιας κάν’το να έχει νόημα, να είναι ουσιαστικό #MakeItCount. Η πρωτοβουλία αυτή, για την οποία είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, αναφέρεται στα δώρα που επιλέγουμε να κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ενόψει Χριστουγέννων.

Για να προετοιμάσουμε τον χώρο μας να φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη ενέργεια όλη η ομάδα έγινε δημιουργική και έβαλε το λιθαράκι της: πήραμε ψαλίδι και χαρτόνι και δημιουργήσαμε το δικό μας χριστουγεννιάτικο χωριό, φτιάξαμε τα δικά μας ginger κουλουράκια, ψήσαμε πορτοκάλια για να διακοσμήσουμε τα στολίδια του δέντρου, φτιάξαμε στολίδια μακραμέ, και πήραμε κυριολεκτικά τα βουνά για να βρούμε χριστουγεννιάτικα γκι…που τελικά αποδείχθηκαν κούμαρα – αλλά εντάξει η προσπάθεια μετράει!

Ποιος είναι ο στόχος της καμπάνιας #MakeItCount;

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία επιδιώκουμε:

  • να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των μικρών ηρώων που δίνουν καθημερινή μάχη με τον καρκίνο και να εκθειάσουμε τη δύναμή τους
  • να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια του δώρου από μία ενδεχομένως αυθόρμητη αγορά καταναλωτικού αγαθού σε μία συνειδητή απόφαση. Μία κίνηση αγάπης που δίνει αξία όχι μόνο στον παραλήπτη του δώρου αλλά και σε κάποιον άλλο άνθρωπο που έχει περισσότερο ανάγκη την αγάπη μας, παρόλο που δεν τον γνωρίζουμε
  • να ενθαρρύνουμε και άλλες τοπικές επιχειρήσεις να αναλάβουν παρόμοιες πρωτοβουλίες – γιατί εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα!

Τι περιλαμβάνει η καμπάνια #MakeItCount;

Από τις 20 Δεκέμβρη, η ομάδα μας θα ξεκινήσει να διανέμει 100 δώρα που αγοράστηκαν από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”. Κάθε στολίδι-κουλούρι που βρίσκεται πάνω στο δέντρο μας έχει φτιαχτεί με πολλή αγάπη και κρύβει έναν αριθμό, ο οποίος αντιστοιχεί στο δώρο που κερδίζετε! Το δώρο αυτό μπορεί να είναι από χειροποίητες καρτούλες των παιδιών μέχρι στολίδια και βαμβακερές τσάντες! Επίσης, στο πλαίσιο της καμπάνιας, θα μοιράσουμε 3 ακόμη δώρα για μία θεραπεία αναζωογόνησης και λάμψης της επιδερμίδας!

Τέλος, από τη Δευτέρα 13 Δεκέμβρη με κάθε αγορά δωροκάρτας MEDI WELL αξίας άνω των 50 ευρώ, το 10% του ποσού θα τοποθετείται απευθείας στο κουμπαρά στήριξης της Φλόγας! Make it count, δεν είπαμε;

Πώς μπορείς εσύ να βοηθήσεις;

Εάν επισκεφτείς το χώρο μας μέχρι το τέλος του μήνα, θα δεις πως έχουμε τοποθετήσει ένα κουμπαρά οικονομικής στήριξης του έργου της Φλόγας. Η συμμετοχή είναι ήδη συγκινητική και ελπίζουμε να πετύχουμε όλοι μαζί ακόμα περισσότερα…κάθε οικονομική στήριξη (μικρή ή μεγάλη) πίστεψέ μας μπορεί να ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! Διαφορετικά, μπορείς πάντα να κάνεις μία δωρεά ή να αγοράσεις κάποιο δώρο από το επίσημο website της Φλόγας.

Επίσης, εάν έχεις προγραμματίσει ήδη το ραντεβού σου για μετά τις 20 Δεκέμβρη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα social media για να στείλεις ένα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης! Φωτογραφήσου με το δώρο που κέρδισες και κάνε tag τη Φλόγα και εμάς με το hashtag #MakeItCount! Ας κάνουμε λίγη φασαρία για πράγματα που έχουν πραγματική αξία!