Brush On Block® για ασφαλείς βουτιές κάτω από τον ήλιο

Το BRUSH ON BLOCK® δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί να φορούν καθημερινά αντηλιακό. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, καινοτόμο αντηλιακό ορυκτών μετάλλων, το οποίο είναι ενσωματωμένο σε ένα πινέλο προσφέροντας την τέλεια προστασία από τον ήλιο και καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε όλες τις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και αδιάβροχο, παρέχοντας προστασία ευρέος φάσματος τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις ακτίνες UVB. Η ημιδιαφανής κάλυψη σημαίνει ότι μπορείτε να το εφαρμόσετε πάνω ή κάτω από το μακιγιάζ και επίσης το καθιστά ιδανικό για άνδρες και παιδιά.

Τι κάνει το BRUSH ON BLOCK® αντιηλιακό φυσικών ορυκτών μετάλλων;

Το BRUSH ON BLOCK® περιέχει διοξείδιο του τιτανίου (15%) και οξείδιο του ψευδαργύρου (12%), και τα δύο είναι γνωστά, φυσικά ορυκτά μέταλλα, τα οποία παρέχουν SPF προστασία και κάλυψη ευρέος φάσματος.

Γιατί η χρήση αντιηλιακών με φυσικά φίλτρα είναι καλύτερη από τα χημικά αντιηλιακά;

Τα φυσικά αντιηλιακά περιέχουν τα ορυκτά συστατικά διοξείδιο του τιτανίου και οξείδιο του ψευδαργύρου και λειτουργούν καθώς παραμένουν πάνω στο δέρμα ανακλώντας ή διασκορπίζοντας τις ακτίνες του ήλιου. Δεν απορροφώνται από το δέρμα σας και συχνά αναφέρονται και ως φυσικοί ανακλαστές. Τα φυσικά αντηλιακά είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν τσούξιμο, ερεθισμό ή φραγμένους πόρους.

Το SPF 30 παρέχει επαρκή κάλυψη;

Το SPF 30 προστατεύει το δέρμα σας από το 96,7% των ακτίνων UVB. Να θυμάστε ότι είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό με προστασία ευρέος φάσματος, όπως το BRUSH ON BLOCK® για να σας προστατεύει και από τις UVA ακτίνες.

Μπορεί το BRUSH ON BLOCK® να σας προστατέψει πραγματικά από τον ήλιο;

Tο BRUSH ON BLOCK® έχει υποβληθεί σε δοκιμές για να δείξει ότι, με τη σωστή εφαρμογή, η σκόνη παρέχει SPF 30 προστασία από μόνη της και είναι ανθεκτική στο νερό έως 80 λεπτά. Η δοκιμή του έγινε πάνω σε ανθρώπους χωρίς να έχουν χρησιμοποιήσει άλλο αντηλιακό με SPF 30 από κάτω. Απλά βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε μια γενναιόδωρη ποσότητα, και απλώστε το στο δέρμα με το πινέλο.

Είναι το BRUSH ON BLOCK® ασφαλές για παιδιά;

Το BRUSH ON BLOCK® μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών και άνω. Στην πραγματικότητα, πολλοί γονείς έχουν διαπιστώσει ότι το BRUSH ON BLOCK® είναι πιο εύκολο στη χρήση σε παιδιά σε σχέση με πολλές κορυφαίες λοσιόν, σπρέι ή sticks. Για παιδιά κάτω των 6 μηνών, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Πόσο διαρκεί μία συσκευασία BRUSH ON BLOCK®;

Τα ορυκτά μέταλλα στο πινέλο BRUSH ON BLOCK® διαρκούν περίπου 2 μήνες με καθημερινή χρήση στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια και στα μπράτσα. Εάν χρειαστεί να επαναλάβετε εφαρμογές λόγω κολύμβησης ή εφίδρωσης, μπορεί το προϊόν να τελειώσει πιο γρήγορα.

Είναι αδιάβροχο το BRUSH ON BLOCK®;

Το BRUSH ON BLOCK® είναι τόσο ανθεκτικό στο νερό όσο και στον ιδρώτα και διατηρεί την προστασία SPF 30 έως και 80 λεπτά ακόμα και μέσα στο νερό ή με εφίδρωση. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι όταν σκουπίζετε το πρόσωπό σας με μια πετσέτα όταν είναι ακόμα βρεγμένο το προιόν θα αφαιρεθεί και θα πρέπει να εφαρμόσετε ξανά εφόσον στεγνώσει.

Μπορώ να φοράω BRUSH ON BLOCK® με μακιγιάζ;

Το BRUSH ON BLOCK® μπορεί να φορεθεί κάτω ή πάνω από το μακιγιάζ ή το foundation. Είναι ημιδιαφανές, και καθώς εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος, δεν υπάρχει κίνδυνος μουτζούρας, ρευστοποίησης ή λιπαρών υπολειμμάτων.

Θα ερεθίσει το δέρμα μου το BRUSH ON BLOCK® όπως τα κοινά αντιηλιακά;

Δεδομένου ότι το BRUSH ON BLOCK® δεν απορροφάται στο δέρμα και παραμένει στην επιφάνεια του δέρματος, είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος, εξάρσεις ακμής ή φράξιμο των πόρων. Είναι ιδανικό τόσο για ακνεϊκά όσο και για ευαίσθητα δέρματα.

Έχει δοκιμαστεί το BRUSH ON BLOCK® σε ζώα;

Η BRUSH ON BLOCK είναι μια cruelty-free εταιρεία. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα της δεν δοκιμάζονται σε ζώα και τα πινέλα είναι κατασκευασμένα από συνθετικές τρίχες.

Είναι το BRUSH ON BLOCK® κατάλληλο για vegans;

Το BRUSH ON BLOCK® είναι vegan friendly. Το πινέλο είναι κατασκευασμένο από συνθετικές τρίχες και τα ορυκτά μέταλλα δεν περιέχουν ζωικά υποπροϊόντα. Επίσης, το BRUSH ON BLOCK® δεν περιέχει parabens, PABA ή φθαλικά άλατα.

Συμπερασματικά, γιατί να επιλέξετε το BRUSH ON BLOCK®;
 • Προστασία ευρέως φάσματος IRAUVA & UVB ακτίνες 
 • FDA πιστοποιήση 
 • Νon Nano. Τα περισσότερα brands χρησιμοποιούν nano-sized titanium dioxide και nano-sized zinc oxide για να αποφύγουν τη λευκή επίδραση από τα φυσικά φίλτρα. Τα νανοσωματίδια στα αντηλιακά προϊόντα είναι συχνά μία αμφιλεγόμενη συζήτηση, καθώς υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι ενδέχεται να διεισδύουν στη κυκλοφορία του αίματος.
 • Αποκλειστικά με ανόργανα αντηλιακά φίλτρα
 • Διοξείδιο του τιτανίου & Οξείδιο του ψευδαργύρου
 • Χωρίς οξυβενζόνη, οκτινοξικά ή άλλα χημικά αντηλιακά φίλτρα
 • Εύκολο και βολικό στη χρήση
 • Ιδανικό για άνδρες, γυναίκες και παιδιά
 • Ιδανικό για όλες τις καθημερινές δραστηριότητες
 • Ασφαλές για εσάς και το περιβάλλον. Ο FDA έχει προτείνει νέους κανονισμούς για τα αντηλιακά, ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη ασφαλή και αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο. Σύμφωνα με την πρότασή τους, τα μόνα αντηλιακά που αναγνωρίστηκαν ως ασφαλή και αποτελεσματικά (GRASE) ήταν το Διοξείδιο του Τιτανίου και το Οξείδιο του Ψευδαργύρου. Όλα τα χημικά αντηλιακά, συμπεριλαμβανομένης της οξυβενζόνης, της αβοβενζόνης και της οκτινοξάτης είναι υπό εξέταση για να καθοριστεί εάν θα ταξινομηθούν ως ασφαλή.
 • Ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα & για το τριχωτό της κεφαλής
 • Χωρίς λιπαρή υφή – μη φαγεσωρογόνο
 • Μη ερεθιστικό για τα μάτια – δεν ρευστοποιείται
 • Ανθεκτικό στον ιδρώτα και το νερό για έως και 80 λεπτά
 • Μικρό, φορητό πινέλο αυτοδιανομής
 • Χρησιμοποιείται πάνω ή κάτω από το μακιγιάζ
 • Cruelty-free εταιρεία
 • Reef Friendly, Vegan, χωρίς σκληρότητα και χωρίς γλουτένη
 • Δεν διεισδύει στην κεράτινη στιβάδα
 • Δεν φράζει του πόρους

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το BRUSH ON BLOCK®, κάλεσέ μας στο 27210 87480 και προγραμμάτισε ένα δωρεάν ραντεβού για να σε ενημερώσουμε σχετικά από κοντά!