Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας 2024: Γιορτάζουμε με μοναδικές προσφορές αυτοφροντίδας

Φαντάσου έναν κόσμο χωρίς προκαταλήψεις, στερεότυπα και διακρίσεις. Έναν κόσμο που θα είναι διαφορετικός, δίκαιος και χωρίς αποκλεισμούς. Έναν κόσμο που θα σέβεται την διαφορετικότητα, την μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και η γυναικεία φύση θα γιορτάζεται σε κάθε της έκφανση. Με άλλα λόγια, φαντάσου έναν κόσμο που όλοι θέτουμε ως προτεραιότητα τις αξίες της συμπερίληψης και της διαφορετικότητας στη βάση της ισότητας, του σεβασμού και των ίσων ευκαιριών.

Αυτό είναι και το θέμα της φετινής εκστρατείας #InspireInclusion της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Γιατί όταν εμπνέουμε τους άλλους να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν την ένταξη των γυναικών, δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο. Και όταν οι ίδιες οι γυναίκες εμπνέονται να συμπεριληφθούν, υπάρχει έντονη η αίσθηση του ανήκειν και της ενδυνάμωσης.

Όταν οι γυναίκες δεν είναι παρούσες, οφείλουμε να αναρωτηθούμε: “Αν συμβαίνει αυτό, γιατί συμβαίνει;”. Όταν οι γυναίκες υφίστανται διακρίσεις, οφείλουμε να καταγγείλουμε τις κακές πρακτικές. Όταν η μεταχείριση των γυναικών δεν είναι ισότιμη, οφείλουμε να αναλάβουμε δράση. Και πρέπει να το κάνουμε αυτό κάθε φορά, πάντα.

EMPOWERING WOMEN ONE BEAUTY TREATMENT AT A TIME

Στο MEDI WELL είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε και ενδυναμώνουμε τις γυναίκες καθημερινά. Για αυτόν το λόγο, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ομάδα μας γιορτάζει τα επιτεύγματα των γυναικών με αποκλειστικά πακέτα αυτοφροντίδας και μοναδικές προσφορές που υπόσχονται να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

CLAIM YOUR GLOW / An Exclusive Skincare Experience

Θα μπορούσε άραγε ένα μηχάνημα να αναλύσει σε πολύ σύντομο χρόνο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δέρμα σου; Να ανιχνεύσει την ευαισθησία, την αφυδάτωση, τους πόρους, τις κηλίδες, τις ρυτίδες, τις μελαγχρωματικές βλάβες κι άλλες διαταραχές ή προβλήματα της επιδερμίδας που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι; Με την Δερμοανάλυση τα πάντα μπορούν να εντοπιστούν, να διαγνωστούν, να αναλυθούν και στη συνέχεια να θεραπευτούν!

Το Meicet Skin Scaner λειτουργεί με τον μοναδικό αλγόριθμο γραφικών, την ανάλυση προσώπου και την τεχνολογία σύγκρισης μεγάλων δεδομένων δέρματος. Μέσω της διαδικασίας διασφαλίζεται η ορθή, επιστημονική και αντικειμενική διάγνωση των αναγκών της επιδερμίδας. Ο δερμοαναλυτής παράγει σε λίγα μόνο λεπτά μία αναφορά δεδομένων για τα συμπτώματα που εμφανίζει κάθε δέρμα, με πρόβλεψη των αναγκών του για τα επόμενα 5 με 7 χρόνια! Γιατί σου τα λέμε τώρα όλα αυτά;

Γιατί η ομάδα μας θα αφιερώσει τρεις ολόκληρες ημέρες, από την Τετάρτη 6 Μαρτίου μέχρι και την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας Παρασκευή 8 Μαρτίου, για να προσφέρει δωρεάν δερμοαναλύσεις! Στο τέλος της δερμοανάλυσης, θα λάβεις το report που παράγεται απευθείας στο email σου και η εξειδικευμένη αισθητικός μας θα σου προτείνει ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο επαγγελματικών θεραπειών και περιποίησης για το σπίτι, το οποίο μπορείς να απολαύσεις κερδίζοντας έκπτωση έως και 25% στις αγαπημένες σου θεραπείες! Εάν ενδιαφέρεσαι, προγραμμάτισε την δερμοανάλυσή σου εγκαίρως. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό ραντεβού.

DOUBLE THE DELIGHT / Buy One Body Treatment, Get One Free

Έχεις επίμονο τοπικό λίπος που δεν υποχωρεί ακόμη και με ισορροπημένη διατροφή και άθληση; Ονειρεύεσαι μία επιδερμίδα αισθητά πιο υγιή, λεία και σφριγηλή με ομοιόμορφο ανάγλυφο; Η μετάβαση σε ένα πιο υγιές σώμα δεν είναι απλή ούτε και γρήγορη διαδικασία. Χρειάζεται υπομονή, συνέπεια και αρκετή αγάπη για το σώμα σου! Εάν νιώθεις έτοιμη να ξεκινήσεις την προσπάθεια, η ομάδα μας είναι εδώ για να ακούσει κάθε προβληματισμό σου και να σου προτείνει ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες, την ιδιοσυγκρασία σου και το βαθμό του προβλήματος που επιθυμείς να αντιμετωπίσεις.

Το καλύτερο; Για όλο τον Μάρτιο, πριν δεσμευτείς με ένα πακέτο, μπορείς να δοκιμάσεις την θεραπεία σώματος που θα σου προτείνουμε και να κερδίσεις άλλη μία εντελώς δωρεάν! Από λιποδιάλυση με υπερήχους Cavitation μέχρι Κρυολιπόλυση και θεραπείες αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας με Ραδιοσυχνότητες, σίγουρα θα βρεις την θεραπεία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου! Ξεκίνα σήμερα κλείνοντας ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης!