Μη Ενέσιμη Βιοανάπλαση PRX-T33®: Η λύση που έψαχνες!

Όπως η φύση, έτσι και η επιδερμίδα μας, αλλάζει με την άφιξη του φθινοπώρου. Κι αυτό γιατί καθετί ζωντανό εισέρχεται σε ένα στάδιο μετάβασης αυτή την περίοδο. Με την ίδια λοιπόν φιλοσοφία που τα δέντρα προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες και ρίχνουν τα φύλλα τους, καθώς αναμένουν τον χειμώνα, έτσι και η επιδερμίδα μας είναι ανάγκη να αφήσει πίσω της τις φθορές του καλοκαιριού και να θωρακιστεί κατάλληλα απέναντι στις νέες περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Προτού ξεκινήσουμε να μιλάμε για το PRX-T33® και αναλύσουμε πώς μπορεί να υποστηρίξει την επιδερμίδα μας σε αυτή τη μεταβατική φάση, ας δούμε πρώτα λίγο την ανατομία του δέρματος. Γιατί χωρίς κάποιες βασικές γνώσεις, εάν δεν είσαι δερματολόγος ή αισθητικός, είναι δύσκολο να κατανοήσεις το βαθμό καινοτομίας της συγκεκριμένης ιατρικής φόρμουλας.
Περί δέρματος

Δύο είναι τα κύρια στρώματα του δέρματος που μπορούν να στοχεύσουν τα προϊόντα περιποίησης και οι επαγγελματικές θεραπείες: η επιδερμίδα (epidermis) και το χόριο (dermis).

Η επιδερμίδα είναι το εξωτερικό στρώμα του δέρματος και σκοπός της είναι να προστατεύει τις εσωτερικές στιβάδες από εξωτερικούς βλαβερούς παράγοντες, όπως οι ακτίνες UV, ο καπνός, οι ρύποι και λοιπές τοξίνες.

Κάτω από το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας βρίσκεται το χόριο, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα του δέρματος και την παραγωγή κολλαγόνου.

Το χόριο αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, οι οποίες διατηρούν το δέρμα σφιχτό και σφριγηλό. Εδώ ακόμη βρίσκονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή πρωτεϊνών και άλλων μακρομορίων που επηρεάζουν την υφή του δέρματος. Με άλλα λόγια, το χόριο είναι αυτό που τελικά καθορίζει τη συνολική ποιότητα και όψη της επιδερμίδας.

Για τον λόγο αυτό, οι ενυδατικές κρέμες, οι οροί ή αντιγηραντικές συνθέσεις που χρησιμοποιούμε ουσιαστικά στοχεύουν στη διατήρηση ενός υγιές χορίου. Μερικά, όμως, ενεργά συστατικά των προϊόντων περιποίησης, όπως το υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, δεν καταφέρνουν να διαπεράσουν την κεράτινη στοιβάδα και να διεισδύσουν στο χόριο. Αντ’ αυτού, μένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας και την ενυδατώνουν εξωτερικά. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για την διατήρηση της φυσικής λάμψης και υγείας του δέρματος, οπότε καθίσταται αναποτελεσματικό σε μακροχρόνια βάση. Κι εδώ έρχονται τα επαγγελματικά χημικά peelings να επανορθώσουν την κατάσταση!


Ανάπλαση Επιδερμίδας με Χημικό Peeling

Το χημικό peeling έχει τη δύναμη να ανανεώσει ριζικά ακόμη και την πιο ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, αντιμετωπίζοντας λεπτές γραμμές, ρυτίδες, ουλές ακμής και δυσχρωμίες. Αυτό το πετυχαίνει με την χρήση ενός χημικού διαλύματος που απλώνεται στο δέρμα με στόχο να το απολεπίσει, απομακρύνοντας τις νεκρές στιβάδες αυτού.

Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως οξέα φρούτων, τριχλωροξικό οξύ και φαινόλη. Το αποτέλεσμα; Μέσα σε λίγες μέρες από την εφαρμογή της θεραπείας, αναδύεται καινούρια επιδερμίδα, ανώτερη σε υφή και ελαστικότητα. Το δέρμα απαλλάσσεται από τα νεκρά κύτταρα, επανορθώνεται κι αναπνέει ξανά.

Κι αυτό γιατί, σε αντίθεση με αρκετά προϊόντα περιποίησης, τα χημικά peelings θεραπεύουν τόσο την επιδερμίδα όσο και το χόριο, ενθαρρύνοντας τη κολλαγονογένεση και την παραγωγή ελαστίνης. Αυτή η διαδικασία, βέβαια, απαιτεί υπομονή και τακτική ανανέωση της αντιηλιακής προστασίας, καθώς μετά την εφαρμογή της θεραπείας, ακολουθεί η αποφολίδωση της επιδερμίδας (ξεφλούδισμα).


PRX-T33® ή αλλιώς η επόμενη γενιά Χημικών Peelings

Το PRX-T33® είναι η επόμενη γενιά βιοαναζωογόνησης του δέρματος που δεν απαιτεί ενέσεις! Πρόκειται για μια πατενταρισμένη ιατρική φόρμουλα με πιστοποίηση CE που προάγει τη βιοδιέγερση του δέρματος με απόλυτα φυτικά συστατικά, δίνοντας μια σημαντική, αναζωογονητική «ώθηση» στην επιδερμίδα.

Σε τι διαφέρει από ένα TCA peeling;

Το PRX-T33® λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από τα περισσότερα χημικά peeling. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα peeling σε μορφή gel με 33% περιεκτικότητα σε τριχλωροξικό οξύ (TCA), υπεροξείδιο του υδρογόνου και κοχικό οξύ. Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του & την υψηλή συγκέντρωση τριχλωροξικού οξέος, διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (χόριο), ενεργοποιώντας όλες τις διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος χωρίς να επηρεάζει καθόλου το προστατευτικό στρώμα του δέρματός (επιδερμίδα).

Έτσι, παρέχει στο μέγιστο όλα τα οφέλη ενός TCA peeling χωρίς τις σχετικές παρενέργειες, διατηρώντας το επιφανειακό στρώμα του δέρματος ανέπαφο – χωρίς ίχνος ερεθισμού και ως εκ τούτου απολέπιση (ξεφλούδισμα).

Ποια είναι τα οφέλη του PRX-T33® peel;
Αν και μπορεί να ακουστεί κλισέ, αυτή η ιατρική φόρμουλα μπορεί να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα! Από τις πιο ανεπαίσθητες λεπτές γραμμές μέχρι και τις πιο εμφανείς δερματικές βλάβες (π.χ. ουλές ακμής), μία συνεδρία μόλις 45 λεπτών αρκεί για να δεις άμεσα την διαφορά στην υφή και την όψη της επιδερμίδας σου, με αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο!
  • Βαθιά ενυδάτωση επιδερμίδας
  • Άμεση, αισθητή σφριγηλότητα προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ
  • Λείανση λεπτών γραμμών & ρυτίδων
  • Εξάλειψη ουλών ακμής
  • Ανόρθωση & σύσφιξη χαλαρωμένων ιστών
  • Επαναφορά φυσικής φωτεινότητας & λάμψης προσώπου
Γιατί να επιλέξω το PRX-T33®;

Γιατί είναι η καινοτομία στον χώρο των peelings! Συνοδεύεται από κλινικές δοκιμές 10 ετών, έχει δοκιμαστεί σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια άτομα και παρέχει κάλυψη διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας με CE Medical Device. Είναι μία γρήγορη, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής διαδικασία χωρίς ενέσεις και χρόνο αποκατάστασης!

Σε ποιον απευθύνεται;

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες. Πετυχαίνει εκπληκτικά αποτελέσματα σε φωτογήρανση, δυσχρωμίες, βαθιές και λεπτές ρυτίδες, χαλάρωση και ουλές.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για να δω το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Οι προτεινόμενες συνεδρίες είναι 5 ανά 10-15 ημέρες, ωστόσο, ο ακριβής αριθμός καθορίζεται ανάλογα με το εκάστοτε περιστατικό, την ποιότητα του δέρματος και το μέγεθος του προβλήματος που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.


Εάν επιθυμείς να πας την περιποίηση της επιδερμίδας σου ένα βήμα παραπέρα, ίσως το PRX-T33 να είναι η λύση που έψαχνες! Μάθε περισσότερα καλώντας στο 27210 87480 ή κλείσε ένα δωρεάν ραντεβού για να σου λύσουμε όλες τις απορίες!